Jesteś na: Strona główna >> Forum >> Imprezy >> Pytanie za 100 punktów :-)

Pytanie za 100 punktów :-)

• 2012-03-06 19:02
  • 0 osób poleca
Marcysia
Koledzy, mam nadzieję, że się nie powtarzam - pytanie wydaje się być istotne dla każdej rozpoczynającej przygodę z salsą dziewczyny.
Czy miłe dziewczę :-), która dopiero zaczyna tańczyć i nie jest jeszcze mistrzynią parkietu może liczyć, że ktoś poprosi ją do tańca podczas imprezy? Nasi instruktorzy namawiają gorąco, żeby chodzić, ćwiczyć, kaleczyć żeby w ten sposób doskonalić ale czy będzie z kim ? Solo nie zatańczę :-)
Data: 2012-02-07 17:29:28
z_mazur
Liczyć może, ale...

Sporo zależy od jej zachowania, jeśli się jest zupełnie nowym, to na większej imprezie można zostać niezauważonym, jeśli się jakoś nie zwróci na siebie uwagi.

Czasem wystarczy stanie przy parkiecie i potupywanie kroku podstawoweg, żeby sprowokować jakiegoś partnera, czasem trzeba trochę wyjść poza konwencję i poprosić samemu partnera, żeby inni zobaczyli, że się tą salsę tańczy.

Do odważnych świat należy.

Najprostszym sposobem jest namówienie kogoś ze swojego kursu na wspólne wyjście, najlepiej na poleconą przez instruktora imprezę.
Data: 2012-02-08 16:50:50
sela
ja na poczatku sama prosilam partnerow. Jak sie pomylilam to trudno. Smiech i dobra zabawa! Odwagi - polecam!
Data: 2012-03-06 14:44:23
Stanley
Jeśli dziewczę jak piszesz - miłe, to liczyć pewnie może. Pytanie tylko, czy umie aż do tyyylluuuu liczyć ;-)

Ja bym jednak na Twoim miejscu liczył na siebie. Dokładnie jak pisał wcześniej Ziemek i Aga, wszystko zależy od Twojego zachowania. Jeśli będzie ono aktywne a nie pasywne, to bardzo szybko zostaniesz zauważona, a tym samym częściej proszona do tańca.
Data: 2012-03-06 19:02:12
REKLAMA

© Copyright 2006-2012 Salsainfo.plRegulaminWspółpracaReklamaKontakt