salsa olsztyn
- 2012-02-20 21:21
shagiaczy wie ktoś może o jakiś kursach salsy w olsztynie? albo chociaz kursach latino ale nie solo. tańczyłam zanim poszłam na studia i odkąd jestem w olsztynie nic nie mogę znaleźc. a może istnieje jakas grupa hobbystyczna która tańczy lub cos takiego ? dziekuje i pozdrawiam
Data: 2011-02-25 18:54:45
mitrawitam:-)
Jestem w Olsztynie od prawie tygodnia i próbuję znaleźć jakieś miejsce, gdzie można potańczyć salsę oraz ludzi, którzy chcieliby potańczyć. Jedyne miejsce jakie znalazłam, to Pub Sowa (ul. Zamkowa 2). Podobno w każdy czwartek od 21:00 grają właśnie salsę. Tańczę salsę jakiś czas i jakoś nie mogę sobie wyobrazić kolejnych miesięcy bez tego tańca.
Z tego co widzę, nie ma w Olsztynie kursów salsy, ale może jest ktoś, kto ją tańczy i chciałby się wybrać na salsotekę?
A może są osoby, które nie znają tego tańca, a chciałyby poznać?
Dla jednych i drugich mam propozycję - umówić się w któryś czwartek w Sowie i potańczyć:-) ludzie, którzy kochają taniec są zazwyczaj otwarci, dlatego liczę, że ktoś się odezwie. Czekam na Wasze odpowiedzi, może być tutaj, ale podam też swój numer gg: 1856446
pozdrawiam,
mitra
Data: 2011-03-11 00:11:10
mitrawitam:-)
właśnie założyłam tu nowy temat "salsa w Olsztynie"
ja też nie znalazlam tu zadnych kursow, bo niestety ich tu nie ma...znalazlam tylko Pub Sowa, w ktorym w czwartki od 22 graja salse, moze warto tam pojsc. Jak bys sie czegos jeszcze dowiedziala, lub znalazla osoby, ktore chca potanczyc, to mam prosbe, daj znac. To moj nr gg 1856446
pozdrawiam,
mitra
Data: 2011-03-11 00:16:10
silkaWitajcie,
Ja również poszukuję miejsca bądź zajęć na których mogłabym potańczyć salsę i dalej się uczyć. Niestety w Olsztynie nie ma szkół tańca z zajęciami salsy. A szkoda :(
Mieszkam tu od półtora roku i szukam szkoły gdzie dalej mogłabym pogłębiać swoje umiejętności. Jeśli ktoś zna takie miejsce, to chętnie się przyłączę.
Data: 2011-04-17 17:15:07
emilkaWitajcie
podobnie jak przedmówcy ja również tańczyłam wcześniej salsę - od kilku miesięcy bezskutecznie szukam sposobu by tańczyć na poziomie, do którego przywykłam. W Olsztynie jak na razie znalazłam zajęcia salsa solo, które nie spełniają moich oczekiwań - tańczyłam salsę w parach. Bardzo chętnie nawiążę kontakt z podobnymi salsowymi miłośnikami :) Byłam dwa razy w sowie w czwartek na salsotece, ale nie znalazłam tam nikogo kto tańczył salse ;/ może po prostu źle trafiłam. Zapraszam do kontaktu ze mną.
moje gadu: 10013927 :)
Data: 2011-09-21 16:41:59
Marek007Są w Olsztynie kursy Salsy. Sam chodzę obecnie do dwóch klubów na raz. Są też spotkania - z tego co słyszałem w Sowie w Środy.
Na razie na jednym kursie nie mam partnerki. Jakby coś szybki e-mail poproszę i napiszę co i jak:
holms@lh.pl
Data: 2011-10-09 19:46:00
ula2008Jeśli poszukiwania partnerki są nadal aktualne to jestem chętna :)
Data: 2011-11-11 05:16:44
flowinstyleWitamy !!
Po raz kolejny Flowin’ Style Dance Studio oraz Body Perfect mają ogromną przyjemność zaprosić Was na wyjątkowo gorący weekend :)
4 marca ( niedziela ) przygotowaliśmy dla Was warsztaty SALSA solo, BURLESKA oraz SAMBA solo !!
Po raz kolejny gościć będziemy niesamowitą tancerkę oraz instruktorkę PAULINĘ TURSKĄ :))
Paulina Turska
23 letnia (tancerka, instruktorka, choreograf)- jest autorytatywnie profesjonalną tancerką, specjalizującą się w Latin Dance, Mambo. Stale rozwija swoje umiejętności na warsztatach z różnych stylów u najlepszych instruktorów na świecie., m.in. w Nowym Yorku w szkołach „Broadway Dance Center” oraz "You should be Dancing". Obecnie jest członkiem bardzo dobrze znanej grupy „ The Salsa Kings”. W ciągu ostatnich dwóch lat Paulina osiągnęła mnóstwo sukcesów: wygrane w krajowych i międzynarodowych turniejach, m.in.: V-ce Mistrzostwo Świata 2009 w kat. Salsa Shines oraz 2 V- ce Mistrzostwo Świata 2009 w kat. Latin Show, wiele razy sięgnęła podium na krajowych mistrzostwach Polski w solo, w parach i z formacją ;co więcej Paulina została wybrana do znanego TV show, „You can dance” w polskiej wersji i zgarnęła bardzo dobre opinie na temat swojego pokazu. Jednak największym sukcesem jest udział w teatralno- tanecznym spektaklu „ Roots” w choreografii Przemysła Wereszczyńskiego (2011r.)
Paulina dzięki swojej kreatywności rozwija się też jako choreograf. W 2011 r. jej podopieczne uczestniczyły w Krajowych Mistrzostwach Polski i w turnieju Primavera Salsa Open, a jedna z jej wychowanków (Oliwia Białogłowska) zdobyła dwukrotnie 2 miejsce na Mistrzostwach Europy w Fitness Dance, a także Mistrzostwo Świata w tej dziedzinie.
Paulina jest również choreografem dla liderów Cheerleaders, oparzającej koszykarzy Trefl i siatkarzy Atom Trefl, najlepszych polskich zespołów sportowych. Brała także udział przy tworzeniu "Multimedialnej Szkoły Tańca" - programu komputerowego o tematyce tanecznej oraz aplikacji na smartphony do nauki salsy (o tytule „Cool Salsa”).
Jej ulubione style to: Broadway jazz, Mambo , Samba Batucada, Chacha, Bachata, Flamenco, Afro Latin Funk, Afro, Sexy Dance
Paulina silnie rozwinęła technikę w "Ladies Styling" i ma w dorobku wiele sukcesywnych warsztatów, uznawanych przez jej kolegów i studentów.
ROZKŁAD ZAJĘĆ:
4 marca ( niedziela ):
12.30-13.30 (1 h ) SALSA solo
13.45-14.45 ( 1 h ) BURLESKA
15.00-16.00 ( 1h ) SAMBA solo
CENNIK:
1 klasa ( 1 h ) = 30 zł
2 klasy ( 2 h ) = 45 zł
3 klasy ( 3 h ) = 65 zł
UWAGA !!
Dla osób uczestniczących w stałych zajęć we FLOWIN' STYLE DANCE STUDIO oraz dla klientów BODY PERFECT przygotowaliśmy specjalne pakiety promocyjne ;) ( należy posiadać aktualny karnet uprawniający do zniżki )
1 klasa ( 1 h ) = 24 zł
2 klasy ( 2 h ) = 39 zł
3 klasy ( 3 h ) = 55 zł
Zapisy na warsztaty:
Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres: warsztaty@flowinstyle.com z dopiskiem " salsa "
W treści należy wpisać: imię i nazwisko, miejsce zamieszkania, tel. kontaktowy oraz rodzaj wybranych zajęć.
PŁATNOŚCI:
Płatności za warsztaty prosimy dokonać do 27 lutego ( wtorek ) na nr konta:
10 2340 0009 1660 4010 0001 0464 ( w tytule należy podać imię i nazwisko oraz kod pakietu ) na dane:
Katarzyna Rozumek
Ul. Złotych Kłosów 12/5
11-730 Mikołajki
UWAGA !! Po 27 lutego ( wtorek ) cena wzrośnie o 10 zł !! Pod uwagę brana jest data wpłynięcia kwoty na konto a nie data wysłania zgłoszenia na adres mailowy !
Warsztaty odbędą się w Body Perfect, ul. Kętrzyńskiego 5, Olsztyn
Organizator:
Flowin' Style Dance Studio
Body Perfect
Patroni: Radio Eska, Gazeta Olsztyńska, orientacja.pl, szkolytanca.pl, mangologo
Zapraszamy !!!
Data: 2012-02-20 21:12:49
flowinstyleWitamy !!
Po raz kolejny Flowin’ Style Dance Studio oraz Body Perfect mają ogromną przyjemność zaprosić Was na wyjątkowo gorący weekend :)
4 marca ( niedziela ) przygotowaliśmy dla Was warsztaty SALSA solo, BURLESKA oraz SAMBA solo !!
Po raz kolejny gościć będziemy niesamowitą tancerkę oraz instruktorkę PAULINĘ TURSKĄ :))
Paulina Turska
23 letnia (tancerka, instruktorka, choreograf)- jest autorytatywnie profesjonalną tancerką, specjalizującą się w Latin Dance, Mambo. Stale rozwija swoje umiejętności na warsztatach z różnych stylów u najlepszych instruktorów na świecie., m.in. w Nowym Yorku w szkołach „Broadway Dance Center” oraz "You should be Dancing". Obecnie jest członkiem bardzo dobrze znanej grupy „ The Salsa Kings”. W ciągu ostatnich dwóch lat Paulina osiągnęła mnóstwo sukcesów: wygrane w krajowych i międzynarodowych turniejach, m.in.: V-ce Mistrzostwo Świata 2009 w kat. Salsa Shines oraz 2 V- ce Mistrzostwo Świata 2009 w kat. Latin Show, wiele razy sięgnęła podium na krajowych mistrzostwach Polski w solo, w parach i z formacją ;co więcej Paulina została wybrana do znanego TV show, „You can dance” w polskiej wersji i zgarnęła bardzo dobre opinie na temat swojego pokazu. Jednak największym sukcesem jest udział w teatralno- tanecznym spektaklu „ Roots” w choreografii Przemysła Wereszczyńskiego (2011r.)
Paulina dzięki swojej kreatywności rozwija się też jako choreograf. W 2011 r. jej podopieczne uczestniczyły w Krajowych Mistrzostwach Polski i w turnieju Primavera Salsa Open, a jedna z jej wychowanków (Oliwia Białogłowska) zdobyła dwukrotnie 2 miejsce na Mistrzostwach Europy w Fitness Dance, a także Mistrzostwo Świata w tej dziedzinie.
Paulina jest również choreografem dla liderów Cheerleaders, oparzającej koszykarzy Trefl i siatkarzy Atom Trefl, najlepszych polskich zespołów sportowych. Brała także udział przy tworzeniu "Multimedialnej Szkoły Tańca" - programu komputerowego o tematyce tanecznej oraz aplikacji na smartphony do nauki salsy (o tytule „Cool Salsa”).
Jej ulubione style to: Broadway jazz, Mambo , Samba Batucada, Chacha, Bachata, Flamenco, Afro Latin Funk, Afro, Sexy Dance
Paulina silnie rozwinęła technikę w "Ladies Styling" i ma w dorobku wiele sukcesywnych warsztatów, uznawanych przez jej kolegów i studentów.
ROZKŁAD ZAJĘĆ:
4 marca ( niedziela ):
12.30-13.30 (1 h ) SALSA solo
13.45-14.45 ( 1 h ) BURLESKA
15.00-16.00 ( 1h ) SAMBA solo
CENNIK:
1 klasa ( 1 h ) = 30 zł
2 klasy ( 2 h ) = 45 zł
3 klasy ( 3 h ) = 65 zł
UWAGA !!
Dla osób uczestniczących w stałych zajęć we FLOWIN' STYLE DANCE STUDIO oraz dla klientów BODY PERFECT przygotowaliśmy specjalne pakiety promocyjne ;) ( należy posiadać aktualny karnet uprawniający do zniżki )
1 klasa ( 1 h ) = 24 zł
2 klasy ( 2 h ) = 39 zł
3 klasy ( 3 h ) = 55 zł
Zapisy na warsztaty:
Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres: warsztaty@flowinstyle.com z dopiskiem " salsa "
W treści należy wpisać: imię i nazwisko, miejsce zamieszkania, tel. kontaktowy oraz rodzaj wybranych zajęć.
PŁATNOŚCI:
Płatności za warsztaty prosimy dokonać do 27 lutego ( wtorek ) na nr konta:
10 2340 0009 1660 4010 0001 0464 ( w tytule należy podać imię i nazwisko oraz kod pakietu ) na dane:
Katarzyna Rozumek
Ul. Złotych Kłosów 12/5
11-730 Mikołajki
UWAGA !! Po 27 lutego ( wtorek ) cena wzrośnie o 10 zł !! Pod uwagę brana jest data wpłynięcia kwoty na konto a nie data wysłania zgłoszenia na adres mailowy !
Warsztaty odbędą się w Body Perfect, ul. Kętrzyńskiego 5, Olsztyn
Organizator:
Flowin' Style Dance Studio
Body Perfect
Patroni: Radio Eska, Gazeta Olsztyńska, orientacja.pl, szkolytanca.pl, mangologo
Zapraszamy !!!
Data: 2012-02-20 21:21:49